Tocanita de fudulii de curcan

Cu fuduliile e simpla treaba; ne plac la nebunie sau numai gandul la ele ne ingrozeste. Eu fac parte din prima categorie asa ca zilele trecute cand sotul mi-a facut o surpriza placuta si anume o punga cu fudulii de curcan, m-am bucurat si m-am apucat de preparat o tocanita cu mamaliguta buna de sa […]

Chifteluțe dietetice din Carne de Curcan

Putem spune că reţeta de astăzi ne poate ușura munca în bucătărie. Adio fum, adio ulei sărit pe tot aragazul! Propunem o reţetă de Chifeluţe dietetice din piept de curcan la cuptor și abia așteptăm să aflăm din comentarii ce părere aveţi despre ea!

Ciolan Afumat de Curcan cu fasole scăzută

Ne-am gândit să reproducem vestita reţetă de Fasole scăzută cu ciolan afumat.. dar nu cu orice ciolan ci chiar cu Ciolanul nostru afumat de Curcan care este delicios, deloc gras și care are o aromă potrivită de fum.

Pulpe superioare de curcan, rumenite la cuptor

Cum altfel să sărbătorim venirea weekend-ului dacă nu cu o masă în familie? Peneș Curcanul îţi vine în ajutor cu reţeta ! – Pulpe superioare de curcan, rumenite la cuptor, cu garnitură de cartofi aurii, roșii cherry, ceapă și rozmarin.

Burger din Carne de Curcan

Cine a spus că dacă dorești să ai un stil de viaţă sănătos, trebuie să renunţi la mâncărurile care îţi plac cel mai mult?! Vă prezentăm o delicioasă reţetă de Burger din Carne de Curcan, foarte ușor de preparat și gătit!