Tocanita de fudulii de curcan

Cu fuduliile e simpla treaba; ne plac la nebunie sau numai gandul la ele ne ingrozeste. Eu fac parte din prima categorie asa ca zilele trecute cand sotul mi-a facut o surpriza placuta si anume o punga cu fudulii de curcan, m-am bucurat si m-am apucat de preparat o tocanita cu mamaliguta buna de sa te lingi pe degete. Fuduliile de curcan se prepara foarte usor si repede scriu reteta si va lamuriti.

Tocanita de fudulii de curcan

    • Preparation: 10 min
    • Cooking: 25 min
    • Ready in: 35 min

    Ingredients

    Instructions

    1. Fuduliile le spalam bine cu apa rece apoi le oparim putin pentru a lucra mai usor cu ele ( nu se desfac in timpul prepararii ).
    2. Intr-o cratita punem putin ulei sa se incinga apoi adaugam ceapa si usturoiul tocat, rosiile taiate in jumatate si lasam 3-4 minute. Adaugam fuduliile, amestecam usor, condimentam cu sare si piper, lasam 1 minut apoi adaugam vinul si bulionul. Lasam sa scada la foc mic cam 20 min.

    Notes

    Servim cu mamaliguta. Sunt delicioase!

     

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Rate this recipe