Tocanita de fudulii de curcan

Cu fuduliile e simpla treaba; ne plac la nebunie sau numai gandul la ele ne ingrozeste. Eu fac parte din prima categorie asa ca zilele trecute cand sotul mi-a facut o surpriza placuta si anume o punga cu fudulii de curcan, m-am bucurat si m-am apucat de preparat o tocanita cu mamaliguta buna de sa te lingi pe degete. Fuduliile de curcan se prepara foarte usor si repede scriu reteta si va lamuriti.

Tocanita de fudulii de curcan

    • Preparation: 10 min
    • Cooking: 25 min
    • Ready in: 35 min

    Ingredients

    Instructions

    1. Fuduliile le spalam bine cu apa rece apoi le oparim putin pentru a lucra mai usor cu ele ( nu se desfac in timpul prepararii ).
    2. Intr-o cratita punem putin ulei sa se incinga apoi adaugam ceapa si usturoiul tocat, rosiile taiate in jumatate si lasam 3-4 minute. Adaugam fuduliile, amestecam usor, condimentam cu sare si piper, lasam 1 minut apoi adaugam vinul si bulionul. Lasam sa scada la foc mic cam 20 min.

    Notes

    Servim cu mamaliguta. Sunt delicioase!

     

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Rate this recipe