Calitate superioară

Carne de curcan

Sporeşte testosteronul

Generează bună dispoziţie

Menţine starea de bine

curcan

Îmbunătăţeşte calitatea somnului

Stimulează sistemul imunitar

Menţine insulina la nivel normal

A face comerț modern înseamnă a fi ecologic și eficient. CO2 nu afectează stratul de ozon, este non-toxic şi neinflamabil. Pentru noi este important ca clienții și lucrătorii noștri să știe că noi suntem inovativi și avem grijă de mediul înconjurător, pentru că ne pasă

Veronica Șterghite,
directoare, S.R.L. STS TRADING

PNUD susține companiile pentru a utiliza agenți frigorifici precum CO2, care nu distrug stratul de ozon

Din punctul de vedere al mediului înconjurător, CO2 este un agent frigorific foarte atractiv. Este o substanţă care există în mod natural și este utilizată în practică în mai multe cicluri de refrigerare

 

STS TRADING, care se ocupă de comerțul cu amănuntul a produselor alimentare, a apelat la tehnologia refrigerantă pe bază de CO2.

 

„Noi folosim dioxidul de carbon la vitrine și diferența dintre tehnologiile vechi și acestea inovative este că frigiderele nu degajă atâta căldură ca până acum”, relatează Veronica Șterghite, directoare S.R.L. STS TRADING.

 

CITEȘTE MAI MULT

 

Cine suntem

Magazin de carne de curcan şi cafenea de tip Fast-Food, cu un meniu variat, pe baza de carne de curcan de cea mai inalta calitate.

Produsele noastre

Produsele marca Peneș Curcanul le puteți găsi în forme variate, de la curcan întreg, părți tranșate de curcan ambalate, produse preparate și semipreparate din curcan sau sortimente congelate.

Livrare

Livrăm produsele fast-food marca Peneş în raza municipiului Chişinău, zilnic, între ora 08:00 şi 20:00. Poţi comanda online sau prin telefon.